Meny
 
IPL
BESKRIVELSE
IPL fjerner uønskede sprengte blodkar og pigmentflekker, også brukes til hårfjerning, behandling av hemangiomer og visse type fødselsmerker samt hudforbedring ved solpåvirket hud.
Pasienten må bruke lystette metallbriller under laser behandling.
Pasienten skal bruke lystette metallbriller. Pasienten skal kjenne et lite stikk og huden skal føles varm ut.
Ved lysere hudtyper (hutyper I-II) er behandlingen veldig trygg. Pasienter med mørk hud (hudtype V-VI) bør ikke behandles med IPL.

Behandling av Rosacea, Sprengte Blodkar og Hemangiomer
For behandling av rødhet og blodkar i huden må en påregne 2-4 behandlinger. Ved rosacea og sprengte blodkar kan man påregne lett hevelse dagen etter og at huden er litt mer rød enn vanlig i 2-3 dager. For hemangiomer må man bruke høyere energi og et blåmerke som kan vare 7-10 dager er normalt. I etterkant av behandlingen kan man de første dagene bruke en fuktighetskrem.

Pigmentflekker fjerning
Lever- og solflekker samt fregner kan effektivt fjernes med IPL. Teknologien kan behandle alle områder i huden som ansikt, bakside av hender, hals og bryst. En må påregne at huden er sortflekkete i en periode på 6-10 dager. I denne perioden kan man bruke en dekkrem om man ønsker. En bør merke seg at ikke alle pigmentflekker kan fjernes. For eksempel fødselsmerker som Becker nevus, føflekker og talgvorter.

Photofacial
IPL er en veldig effektiv behandling for til hudforbedring og jevne ut hudfargen. Behandlingen omtales som photofacial. Behandlingen målretter både uønskede pigmenteringer og blodkar i en og samme behandling. Studier har vist at slik behandling årlig også kan forsinke aldringsprosessen i huden.

Hårfjerning
IPL er spesielt effektivt ved lys hudtype.

Risikoen for bivirkninger ved IPL behandling er lav. I sjeldne tilfeller kan man oppleve en periode med hyperpigmentering (økt pigment i huden) som kan vare en stund men går over. Brennmerker er rapportert men ikke vanlig.

Ved behov for flere behandlinger gjentas det ofte etter 3-4 uker.
 
"ANTI-AGING" BEHANDLING MED LASER HOS LEGE

KAMPANJEPRIS (tom 31.12.21): 1500 kr

HELE ANSIKT
HALS + Décolleté
HENDER


HUD, LASER & HELSETEST KLINIKK tilbyr veldig effektiv behandling for til hudforbedring og jevne ut hudfargen. Behandling forsinker aldringsprosessen i huden. Behandling fjerner både uønskede pigmenteringer og blodkar i en og samme behandling. Vår IPL-teknologi er et behandlingsgjennombrudd som gjør det mulig å forbedre aldringstegn allerede etter 1 behandling. Avhengig av grad på aldringstegn, du trenger mellom 1-3 behandlinger med mellomstid 2-3 uker.

Photorejuvenation:
Pigmented, Vascular & Mixed Skin Rejuvenation. Texture and Wrinkles.
Advantage: can treat mixed vascular & pigmented lesions.
MinisilkFT is an innovative platform for dermatology that develops a Pulsed light system with
interchangeable filters for Skin Types I-IV.

HØYDEPUNKTER
- Hudforyngelse
- Kollagen og elastin stimulering
- Ujevn hudfarge/pigmentering fjerning
- Sprengte blodkar fjerning
- Fregner fjerning
- Grove porer forbedring


HUD, LASER og HELSETEST KLINIKK
Dr Eikjer er autorisert lege med Ph.D. i dermatologi fra Japan og med 25 år erfaring i forskjellige typer laser.
Følg HUD, LASER og HELSETEST KLINIKK på www.hud-laser-og-helsetestklin... for bilder og oppdateringer.
Bruk epost hudlaserhelsetestklinikk@gmail.com for timebestilling.
Bruk lenke legetjenester.makeplans.no for bestilling på nett.

BRUKERVILKÅR:
Book en time per person som skal ha behandling på Klinikk.
Avbestilling grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, kreves betaling.